Адміністративно-територіальний поділ Української РСР з 1917 р. по 80-ті роки XX ст. (Історико-картографічний аспект) - Дмитрієнко, М.Ф.; Маркова, О.Є. (Історико-географічні дослідження в Україні, 1992)
У статті досліджуються зміни адміністративно-територіального поділу УРСР за період з 1917 р. по 80-ті роки XX ст. В статье исследуются изменения в административно-территориальном делении УССР за период с 1917 г. по 80-е годы XX ст.