Зміна адміністративно-територіального устрою України (1946–1964) - Маркова, О.Є. (Історико-географічні дослідження в Україні, 1994)
У статті подаються відомості про адміністративно-територіальний устрій і системи міських поселень України за 1946 р. та їх зміни за 1959—1964 рр.