Управління проектом побудови корпоративної інформаційної системи - Корнєв, О. (Схід, 2010)
Розглянуто етапи застосування інформаційних систем управління на вітчизняних
підприємствах. Наведені й проаналізовані основні етапи впровадження корпоративної
інформаційної системи (КІС) і проблемні питання, що виникають при її побудові. Запропонована послідовність дій при здійсненні процесу впровадження корпоративної інформаційної системи, яка значним чином може знизити ризики неефективного використання матеріальних, часових та людських ресурсів. The stages of the use of control system are considered on domestic enterprises. The basic stages of CIS introduction were
expounded and problem questions, arising up at her construction.