Об'єднання підприємств: аналіз підходів до визначення - Косівська, К. (Схід, 2010)
У статті розглянуто найбільш розповсюджені підходи до визначення об'єднань підприємств, виділено притаманні їм переваги й недоліки. Зроблено висновок, що для означення результату процесу об'єднання підприємств доцільно вживати термін "інтегрована
структура" як такий, що характеризує саме результат процесу, а не його суб'єкта. Також
запропоновано авторське визначення терміна "інтегрована структура". The article reviews the most common approaches to identify associations of enterprises, with emphasis on its inherent
advantages and disadvantages. Conclusion is that for determination results of associations of enterprises recommended to use
a term "integrated structure", as such, that characterizes the result of process exactly, but not him subject.The author also
determines the term "integrated structure".