Печатки Ніжинського полку: перша пол. XVIII ст. - Пархоменко, О. (Історико-географічні дослідження в Україні, 1998)
Дане дослідження дає можливість зробити висновок про широке вживання різних за розмірами, формою та зображеннями печаток — від особистих, даних на уряд до офіційних — міських. Більшість печаток із гербовими зображеннями, тому їх опис стане у нагоді як джерельний матеріал для досліджень родинних гербів, зображення яких в оригіналах до нашого часу не дійшли.