Концептуальні засади забезпечення платоспроможності підприємства - Іванов, В. (Схід, 2009)
У статті обґрунтовано концептуальні засади забезпечення платоспроможності промислового підприємства, які включають визначення змісту та об'єкта забезпечення платоспроможності, формування мети й основних завдань управління платоспроможніс- тю. Крім того, обґрунтовується функціональна сутність платоспроможності, визначаються вимоги до управління цим процесом. The article presents the conceptual foundations of ensuring an industrial enterprise solvency, which include definition of the content and matter of ensuring an enterprise solvency, formation of aims and main tasks of solvency control, grounding of functional essence of solvency control, determination of requirements to the control of solvency by an industrial enterprise.