Стохастические дифференциальные игры в распределенных системах с запаздыванием - Власенко, Л.А.; Руткас, А.Г.; Чикрий, А.А. (Проблемы управления и информатики, 2021)
Вивчається диференціальна гра зближення у стохастичній системі з запізненням. Еволюція системи описується лінійним стохастичним диференціальним рівнянням у розумінні Іто у гільбертовому просторі. A differential game of approach in a stochastic system with delay is studied. The evolution of the system is described by a linear stochastic differential equation in the sense of Itô in a Hilbert space.