Метод защиты базы данных на основе брандмауэра веб-приложений - Хамдамов, Р.Х.; Керимов, К.Ф. (Проблемы управления и информатики, 2021)
Все ширше використовуються веб-додатки при читанні новин, оплаті рахунків і онлайн-покупці. У міру зростання цих послуг збільшується кількість і ступінь атак на них, таких як: крадіжка персональної інформації, банківських даних і інші випадки кіберзлочинів. Все це є наслідком відкритості інформації в базах даних. Web applications are increasingly used for reading news, paying bills, and online shopping. As these services grow, the number and severity of attacks on them increase, such as: theft of personal information, banking data, and other cases of cybercrime. All of this is a consequence of the openness of information in databases.