Определение оптимального портфеля заказа из множества возможных - Дыха, М.В.; Грипинская, Н.В.; Цегелик, Г.Г.; Марко, М.Я. (Проблемы управления и информатики, 2021)
Розглянуто задачу оптимального портфеля закупівлі продукції (послуг) на підприємствах з багатьох можливих. У такій постановці задача досліджується і розв’язується вперше з використанням інструменту моделювання. The problem of the optimal purchasing portfolio of products (services) at enterprises from many possible options is considered. In this formulation, the problem is investigated and solved for the first time using modeling tools.