Сучасні концепції формалізації фінансової стратегії банку - Матвієнко, С. (Схід, 2010)
Стаття присвячена дослідженню основних сучасних концепцій формалізації фінансової
стратегії підприємства, у тому числі комерційного банку. Виконано аналіз наявних методик
із зазначенням переваг та недоліків кожної. The article is devoted to investigation of principal formalization methods of company's financial strategy, including commercial
banks. Special attention is paid to analysis of the formalization methods mentioning advantages and disadvantages of each
method.