Параметрический метод решения задач о математическом сейфе на графах - Гурин, А.Л.; Гращенко, И.С.; Савченко, Л.В. (Проблемы управления и информатики, 2021)
Розглядається параметричний метод розв’язання задачі про математичний сейф на деяких унікальних графах. The parametric method for solving the mathematical safe problem on certain unique graphs is considered.