Гарантированные среднеквадратические оценки линейных преобразований матриц в условиях статистической неопределенности - Наконечный, А.Г.; Кудин, Г.И.; Зинько, П.Н.; Зинько, Т.П. (Проблемы управления и информатики, 2021)
Лінійне оцінювання спостережень в умовах похибок різного виду з метою отримання незміщуваних оцінок є предметом дослідження численних наукових публікацій. Linear estimation of observations under errors of various types to obtain unbiased estimates is the subject of numerous scientific publications.