Средство эффективного взаимодействия экспертов в системах поддержки принятия решений электронного правительства - Сапегин, С.В.; Рябцев, Г.Л.; Зубарева, Е.А.; Басанцов, И.В. (Проблемы управления и информатики, 2021)
Вирішено проблему низької ефективності традиційних методів організації взаємодії експертів у системах підтримки прийняття рішень електронного уряду. The problem of low efficiency of traditional methods for organizing expert interaction in decision support systems of e-government has been solved.