Оценки времени преследования в дифференциальных играх многих игроковна выпуклом компакте - Маматов, М.Ш.; Зуннунов, А.О.; Эсонов, Э.Э. (Проблемы управления и информатики, 2021)
Стаття присвячена вивченню завдання побудови стратегії переслідування в простих диференціальних іграх багатьох осіб з фазовими обмеженнями в стані гравців, в сенсі попадання в деякий окіл втікача. The article is devoted to the study of the task of constructing a pursuit strategy in simple differential games with multiple players, with phase constraints in the players' states, in terms of capturing a neighborhood of the evader.