Обобщенный интеграл Пуассона и его прикладные аспекты - Грабова, У.З.; Сальникова, С.А. (Проблемы управления и информатики, 2021)
Математичні методи дослідження, засновані на статистиці, застосовуються в соціології досить давно. Функціонування соціально-економічних систем — складний процес, обумовлений великою кількістю різноманітних факторів. Mathematical methods of research based on statistics have been applied in sociology for quite some time. The functioning of socio-economic systems is a complex process, determined by a large number of various factors.