Об устойчивости динамических систем с определенными переключениями, состоящими из линейных подсистем без запаздывания - Хусаинов, Д.Я.; Бычков, А.С.; Сиренко, А.С.; Буранов, Ж.И. (Проблемы управления и информатики, 2021)
Робота присвячена подальшому вивченню стійкості динамічних систем з перемиканнями. Всіляких класів динамічних систем, що описуються рівняннями з перемиканнями, досить багато. The work is devoted to the further study of the stability of dynamic systems with switching. There are quite a few classes of dynamic systems described by equations with switching.