Методы моделирования и идентификация параметров неоднородных анормальных неврологических движений в многокомпонентных нейробиосистемах с когнитивными обратными связями - Петрик, М.Р.; Чикрий, А.А.; Мудрик, И.Я. (Проблемы управления и информатики, 2021)
Розроблено основи математичного моделювання та ідентифікації параметрів неоднорідних анормальних неврологічних рухів (АНР) у багатокомпонентних нейробіосистемах з когнітивними зворотними зв’язками. The foundations of mathematical modeling and parameter identification of heterogeneous abnormal neurological movements (ANMs) in multicomponent neurobiosystems with cognitive feedback have been developed.