Сходимость метода экстраполяции из прошлого и метода операторной экстраполяции - Семенов, В.В.; Денисов, С.В.; Сирык, Д.С.; Харьков, О.С. (Проблемы управления и информатики, 2021)
Одним з популярних напрямів сучасного прикладного нелінійного аналізу є дослідження варіаційних нерівностей. One of the popular areas of modern applied nonlinear analysis is the study of variational inequalities.