Высокоточная полетная калибровка оптико-электронного комплекса космического аппарата - Ткаченко, А.И. (Проблемы управления и информатики, 2021)
Польотне геометричне калібрування (далі — калібрування) тут трактується як процедура уточнення параметрів взаємної орієнтації бортової знімальної камери і зоряного датчика космічного апарата. Flight geometric calibration (hereinafter referred to as calibration) is understood as the procedure for refining the relative orientation parameters of the onboard imaging camera and the star tracker of the spacecraft.