Исследование взаимосвязи продовольственных, энергетических и водных ресурсов с помощью трехсекторальной модели Лоренца - Атоев, К.Л.; Вовк, Л.Б.; Шпига, С.П. (Проблемы управления и информатики, 2021)
Роботу присвячено проблемі створення нових методів для комплексного моделювання та управління ризиком, які дозволять досліджувати синергетичні взаємодії між джерелами ризиків різного походження в умовах невизначеності. The work is dedicated to the problem of creating new methods for comprehensive risk modeling and management, which will allow for the study of synergetic interactions between risk sources of different origins in conditions of uncertainty.