ІІ Волинська історико-краєзнавча конференція. [ м. Луцьк ] - Максимук, І.П. (Український історичний журнал, 1988)
З 26 по 28 травня в Луцьку проходила II Волинська історнко-краєзнавча конференція, присвячена XIX Всесоюзній партійній конференції та 1000-літтю Володимира-Волинського, на тему «Минуле і сучасне Волині». Її організували Луцький педагогічний інститут ім. Лесі Українки, обласні організації Товариства охорони пам’яток історії та культури, товариства «Знання», інститут удосконалення вчителів, рада по туризму та екскурсіях. В роботі конференції взяли участь науковці з усіх областей України, а також з Москви, Мінська та Вільнюса, вчителі-історики, краєзнавці, студенти — всього понад 500 чол.