Дослідження з історії селянського ( людовського) руху в Польщі - Чугайов, В.П.; Зашкільняк, Л.О. (Український історичний журнал, 1988)
Рецензія на монографію: НОСКОВА А.Ф. Крестьянское политическое движение в Польше. Сентябрь 1939 - весна 1948 г. / Отв. ред. Г.П.Мурашко. - М.: Наука, 1987. - 316 с.