Міжнародні наукові зв'язки братньої Білорусії - Сохань, П.С; Даниленко, В.М. (Український історичний журнал, 1988)
Рецінзія на монографію: СЕРГЕЕВА Г.Г. Белорусская ССР в научном сотрудничестве Советского Союза и социалистических стран ( 1945-1985 гг. ). - Минск: Наука и техника, 1986. - 216 с.