Конференція, присвячена 1000-літтю Лубен. [ м. Лубни ] - Ванцак, Б.С.; Супруненко, О.Б. (Український історичний журнал, 1988)
Полтавський обласний і Лубенський міський виконкоми Рад народних депутатів, обласна організація Українського товариства охорони пам’яток історії та культури, Полтавський державний педагогічний інститут ім. В. Г. Короленка 26— 28 травня 1988 р. провели науково-практичну конференцію, присвячену 1000-літтю м. Лубни Полтавської області. В її роботі, крім учених, вчителів, студентів, архівних та музейних працівників області, взяли участь науковці з Москви, Києва, Воронежа й Сум.