Наші гості - вчені США, Канади - Терентьєва, Н.О. (Український історичний журнал, 1988)
9 червня 1988 р. в Інституті історії АН’ УРСР відбулася зустріч радянських, американських та канадських учених. Основна її мета — обмін думками з різних питань історії Київської Русі, України доби феодалізму, зародження й розвитку української культури.