Перебудова та актуальні проблеми історіографії історії КПРС: (Матеріали “Круглого столу” ) (Український історичний журнал, 1988)
Інститут історії партії при ЦК Компартії України — філіал Інституту марксизму-ленінізму при ЦК КПРС разом з редакцією «Українського історичного журналу» провели 27 травня 1988 р. засідання «круглого столу», де обговорювалась проблема «Перебудова та актуальні ппоблеми історіографії історії КПРС».