"...Як тебе не любити, Києве мій!" - Дмитрієнко, М.; Попельницька, О. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2003)
Рецензія на книгу Пономаренко Л., Різник О. Київ. Короткий термінологічний довідник. Довідкове видання. - К.: Вид-во «Павлім», 2003. - 124 с.: іл.