Фундаментальне дослідження з проблем вітчизняної регіоналістики - Дмитрієнко, М.; Войцехівська, І. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2003)
Рецензія на монографію Ярослави Верменич «Теоретико-методологічні проблеми історичної регіоналістики в Україні». - К.: Інститут історії України НАНУ, 2003. - 516с.