Історія міст та поселень княжої Русі в контексті історичної географії - Іщенко, Я. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2003)
Рецензія на книгу Сергія Федаки «Землі і міста княжої України-Русі» (Нарис історичної географії. - Ужгород: вид-во В.Падяка, 2002. - 135 с.).