Каменярство Житомирщини - Тесленко, Є.; Лащук, Ю. (Матеріали до української етнології, 2023)
Архівні наукові фонди рукописів та фонозаписів Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України (Ф. 14-2. Од. зб. 372. 16 арк.). У фонди передав Лащук Ю. П., 1979 р.