Моделирование в классе систем регрессионных уравнений со случайными коэффициентами в условиях структурной неопределенности - Сарычев, А.П. (Проблемы управления и информатики, 2008)
Розглянуто задачу пошуку оптимальної за складністю системи регресійних рівнянь з випадковими коефіцієнтами. Запропоновано критерій якості системи регресійних рівнянь, що є системним аналогом критерію регулярності МГУА. Критерій досліджено у схемі повторних спостережень. The problem of search of optimum on comlexity of regression equations system with random coefficients is considered. The system regularity criterion for GMDH is offered. The criterion is investigated in the scheme of repeated observations.