Методика формирования оптимальной структуры радиопеленгаторной сети по нелинейной схеме компромиссов - Писарчук, А.А.; Бондаренко, Ю.Л.; Мельник, А.Л. (Проблемы управления и информатики, 2008)
Запропоновано методику формування оптимальної структури радіопеленгаторної мережі, яка базується на використанні нелінійної схеми компромісів. Методика забезпечує визначення кількісного складу, геометричної конфігурації структури мережі з урахуванням наявних радіопеленгаторів, а також розрахунок координат дислокації додаткових вимірювальних пунктів. Наведено приклад застосування запропонованого підходу. The method of forming optimum direction finding network structure, based on the use of nonlinear chart of compromises, is offered. A method allows to define quantitative composition, geometrical configuration of network structure taking into account available direction-finders and also calculation of distribution of additional measuring points. The example of application of offered approach is presented.