К вопросу о стойкости стегосистем к обнаружению факта передачи скрываемых сообщений для двух частных случаев - Задирака, В.К.; Никитенко, Л.Л. (Проблемы управления и информатики, 2008)
Розглянуто два окремі випадки побудови стійких стегосистем. Для теоретично-інформаційної моделі стегосистеми побудовано досконалу стегосистему. Для ймовірнісної моделі стегосистеми розглянуто особливий випадок, коли порушнику невідомі контейнери, що використовуються. Two special cases of the stability stegosystem generation are considered. The perfect stegosystem was generated for the information-theoretic stegosystem model. The special case was considered for the probable stegosystem model, when the attacker was not informed about the used containers.