Порушення законодавства під час виборів: порівняльний аналіз субінституту відповідальності політичних партій В Україні та Російській Федерації - Черкашина, К. (Схід, 2009)
У статті розглядається сучасний стан виборчого законодавства України в частині відповідальності політичних партій за його порушення. Наводиться порівняльно-правовий аналіз означених питань за українським та російським законодавством. Автор акцентує увагу на недоліках чинного законодавства, вносить пропозиції щодо його вдосконалення. This article deals with the problems of the legal responsibility of political parties in Ukraine during the parliamentary election. The research contains the comparative analysis of the responsibility of political parties during their participation in the parliamentary election in Ukraine and Russian Federation. The author also focuses on the legal and practical problems in this sphere, sets forth proposals for solving them.