Л.М. Каганович на Україні - Шаповал, Ю.І. (Український історичний журнал, 1990)
У цьому розділі статті висвітлюється перший період діяльності одного із сталінських поплічників Л. М. Кагановича на посаді генсека ЦК КП(б)У у 1925-1928 рр.. В этом разделе статья освещается первый период деятельности одного из сталинских подручных Л. М. Кагановича на посту генсека ЦК КП(б)У у 1925-1928 гг..