Утворення Кримської АСРР у 1921 р. - Солдатенко, В.Ф.; Брошеван, В.М. (Український історичний журнал, 1990)
Зроблено спробу на основі архівних документів, що не використовувались раніше, висвітлити історію утворення Кримської АСРР у 1921 р. Предпринята попытка на основе архивных документов, которые ранее не использовались, осветлить историю образования Крымской АССР в 1921 г.