Шляхом втілення в життя ленінських принципів зовнішньої політики - Клоков, Є.В. (Український історичний журнал, 1988)
Рецензія на видання: Великий Октябрь и актуальньїе проблемьі международньїх от ношений / Г. Н. Цветков, М. М. Белоусов, Н. А. Кулинич и др.; Под ред. Г. Н. Цветкова. К.: Политиздат Украиньї, 1988.—271 с.