З досвіду ідеологічної роботи - Кульпінський, В.Л.; Чуб, М.П. (Український історичний журнал, 1988)
Рецензія на видання: Д. В. Ярош. Исторический опьіт идейной закалки коммунистов (1921—1937 гг.). М.: Мьісль, 1987.— 175 с.