Захист докторської дисертації О.А.Спіріним - Навроцький, М.О. (Український історичний журнал, 1990)
5 квітня 1990 р. на засіданні спеціалізованої ради Інституту історії партії при ЦК Компартії України — філіалу Інституту марксизму-ленінізму при ЦК КПРС відбувся захист дисертації на здобуття вченого ступеня д-ра іст. наук завідуючим сектором партійного будівництва Інституту історії партії при ЦК Компартії України О. А. Спіріним на тему: «Кадрова політика КПРС і її реалізація партійними організаціями України (60—80-ті роки)». Провідна організація—Київський державний університет ім. Т. Г. Шевченка.