Вшанування д-ра іст. наук, проф. М.Д.Березовчука у зв'язку з його 70-річчям - Ганжа, І.Х. (Український історичний журнал, 1990)
5 травня 1990 р. на засіданні Ради історичного факультету Київського державного педінституту ім. О. М. Горького відбулося вшанування доктора історичних наук, професора Миколи Даниловича Березовчука з нагоди 70-річчя з дня його народження та 50-річчя науково-педагогічної діяльності.