“Круглий стіл” “Велика Вітчизняна війна: погляд через 45 років” - Вронська, Т.В.; Руденко, Н.М. (Український історичний журнал, 1990)
Напередодні 45-ї річниці Перемоги радянського народу у Великій Вітчизняній війні 1941—1945 рр. в Будинку офіцерів КВО відбулося засідання «круглого столу» на тему «Велика Вітчизняна війна: погляд через 45 років». Його організаторами виступили відділ історії Великої Вітчизняної війни Інституту історії АН УРСР та проблемна група з історії Великої Вітчизняної війни Інституту історії партії при ЦК Компартії України — філіалу Інституту марк-сизму-ленінізму при ЦК КПРС.