Науково-практична конференція в Одеському університеті “В.І. Ленін та історична освіта” - Попова, Т.М.; Щетников, В.П. (Український історичний журнал, 1990)
24 березня 1990 р. в Одеському державному університеті відбулася науково-практична конференція «В. І. Ленін і історична освіта», присвячена 120-річчю з дня народження В. І. Леніна.