Определение параметров иерархии критериев типа «дерево» на основе ординальных оценок - Каденко, С.В. (Проблемы управления и информатики, 2008)
Описано узагальнення методу визначення коефіцієнтів відносної вагомості критеріїв на основі ординальних оцінок альтернатив на випадок ієрархії критеріїв типу «дерево». Стаття містить постановку задачі, опис покрокової роботи алгоритму та результатів його тестування, а також ілюстративні приклади та таблицю, що пояснюють роботу описаного алгоритму. The article describes a modified relative criterion weight calculation method for treelike criteria hierarchies based on ordinal estimates. The article includes problem statement, description of each algorithm step and results of its testing, as well as examples and tables illustrating the work of the specified method.