Компьютерная система поддержки многокритериальных решений в иерархических системах - Колос, Л.Н. (Проблемы управления и информатики, 2008)
Розглянуто комп’ютерну систему багатокритеріальної оцінки ефективності ієрархічних систем. Використовується метод вкладених скалярних згорток критеріїв ярусів ієрархії. Наведено модельний приклад. The computer program of the multicriteria estimation of hierarchical systems effectiveness is considered. The notion of the nested scalar convolution of criterions for hierarchical levels is used. The model example is given.