Головна продуктивна сила суспільства - Лихолат, А.В.; Плющ, М.Р.; Веселова, О.М. (Український історичний журнал, 1989)
Рецензія на видання: Рабочий класс СССР в годы упрочения и развития социалистического общества 1945—1960 гг. — Т. 4. М.: Наука, 1987. — 520 с.