Другий історико-археологічний семінар у Чернігові - Коваленко, В.П. (Український історичний журнал, 1989)
26—28 вересня 1988 р. у Чернігові відбувся другий історико-археологічний семінар «Чернігів і його округа в IX—ХНІ ст.>, присвячений проблемам вивчення одного з найстаріших східнослов’янських міст (перший відбувся в 1985 р.).