Історія з географією або роздуми довкола одного видавничого проєкту - Боряк, Г. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2022)
Степан Рудницький. Історія. Геополітика. Географія / Укладач, авт. передмови, коментарів, упоряд. візуальних матеріалів О. Ковалевська, переклад. з нім., чеськ. І. Андрущенко. В 5-х кн. Київ: Темпора, 2017– 2018. Stepan Rudnyts’kyj. Istoriia. Heopolityka. Heohrafiia / Ukladach, avt. peredmovy, komentariv, uporiad. vizual’nykh materialiv O. Kovalevs’ka, pereklad. z nim., ches’k. I. Andruschenko. V 5-kh kn. Kyiv: Tempora, 2017–2018) (in Ukrainian.