Периодические решения эволюционных уравнений в классе нерефлексивных банаховых пространств - Касьянов, П.О.; Мельник, В.С.; Тоскано, С.; Задоянчук (Проблемы управления и информатики, 2008)
Розглянуто диференціально-операторні рівняння з нелінійними відображеннями Wλ₀-псевдомонотонного типу в класі нерефлексивних банахових просторів. За допомогою методу Дубінського доведено теорему про існування періодичного розв’язку. Одержано апріорні оцінки розв’язків. We study differential-operator equations with nonlinear map of Wλ₀-pseudomonotone type in class of nonreflexive Banach spaces. By using the Dubinsky method the main theorem on the existence of the periodic solution is proved. Important a priory estimates for solutions are obtained.