Механізм стратегічного управління розвитком ресторанного бізнесу в умовах ринку - Антонова, В. (Схід, 2009)
У статті викладено авторську позицію щодо визначення ресторанного бізнесу та організаційно-економічного механізму стратегічного управління розвитком цього сектора економіки. Обґрунтовано складові елементи, розроблено концептуальну схему та основні положення концепції організаційно-економічного механізму стратегічного управління розвитком
ресторанного бізнесу, спрямовані на підвищення соціально-економічної ефективності
підприємств харчування. In the article author position is presented in regard to determination of restaurant business and organizational and
economic mechanism of strategic management development of this sector of economy. Component elements are
grounded, a conceptual chart and substantive provisions of conception of organizational and economic mechanism of
strategic management development of restaurant business is developed, that is directed on the increase of socioeconomic
efficiency of enterprises of feed.