Построение бесключевой атаки на криптосистему на основе кусочно-линейного отображения - Фесенко, А.В. (Проблемы управления и информатики, 2008)
В результаті аналізу функціональних залежностей криптосистеми з відкритим ключем, яка базується на кусково-лінійному відображенні, отримано алгоритм безключової атаки на повідомлення. Алгоритм є детермінованим і має таку ж складність, як розширений алгоритм Евкліда. As a result of an investigation of a public key cryptosystem based on piecewiselinear transformation was received algorithm of keyless attack on message. That algorithm is determinate and has complexity the same as the extended Euclidean algorithm